Crystals en cards


Steentje in de rug

Edelstenen zijn er in allerlei prachtige kleuren en vormen. Iedere steen heeft een eigen specifieke straling die op een subtiele manier inwerkt op ons energetische, fysieke en emotionele systeem en zo ons welbevinden beïnvloed. Zo trekt rozenkwarts bijvoorbeeld liefde aan. De steen helpt je om lief te hebben en je open te stellen voor het ontvangen van liefde. De steen helpt je ook van jezelf te houden en jezelf te accepteren zoals je bent. Het is één van de stenen die natuurlijk niet mag ontbreken in mijn collectie. Ik ben begonnen met de aanschaf van stenen bij de kaartset Edelstenen & Beschermengelen van Margaret Ann Lembo. Maar door mijn enthousiasme heb ik inmiddels keuze uit meer dan honderd verschillende edelstenen. Ik ben benieuwd welke jij voor jezelf uitkiest. 


"Ik draag de blauwe aventurijn als een soort talisman in mijn broekzak."

Erik (44) uit Haarlem


Kaarten elfentarot van Doreen Virtue

Tarot

Wist je dat de Tarot oorspronkelijk een gezelschapsspel was, zoals bridge? In de loop van de tijd realiseerden hooggevoelige mensen zich echter dat Tarot meer te bieden had dan dat. In het verleden werd er geheimzinnig gedaan over tarot. Tegenwoordig is er veel meer openheid over alles wat met spiritualiteit en intuïtie te maken heeft. Zo is de Tarot toegankelijk geworden voor een breed publiek. 

Het leven bestaat uit uitdagingen. Van de Elfentarot van Doreen Virtue en Radleigh Valentine kun je positieve woorden van aanmoediging verwachten die je helpen je eigenwaarde en zelfvertrouwen te versterken.

De adviezen van de elfen uit deze Tarot gaan niet zo zeer over spirituele levensvragen. Je kunt deze natuurengelen juist vragen naar heel 'aardse' kwesties zoals werk, geld, gezondheid en relaties. Afhankelijk van dat wat jij wilt bespreken, zijn met de Tarot diverse leggingen mogelijk. Niet zozeer om de toekomst te voorspellen, die bepaal je zelf met eigen keuzes en handelen. Wel om jou inzicht in jezelf te geven en je te inspireren tot andere mogelijkheden en nieuwe denkrichtingen. 


"Wow, wat een mooie adviezen. En wat sluit de kaartlegging prachtig aan op waar ik mee bezig ben."

Rogier (44) uit Amsterdam