Diepe ontspanning


Paardenbloemen staan voor wensen die uitkomen.

1 op 1 reiki-behandelingen

The Usui System of Reiki Healing is gebaseerd op een eeuwenoude Tibetaanse geneeswijze die het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleert. De term Reiki is een samenstelling van de Japanse woorden Rei (universele) en Ki (levensenergie). Om de werking van Reiki te begrijpen, moet je ervan uitgaan dat de grenzen van ons wezen niet gelijk zijn aan de begrenzing van ons fysieke lichaam: alles is energie. 

Tijdens een reiki behandeling wordt energie uit het universum via handoplegging naar de cliënt geleid. Die energie komt altijd precies daar terecht waar die het hardst nodig is. Ben je gespannen? Heb je pijnklachten? Of voel je je vermoeid? Of misschien word je geconfronteerd met allerlei veranderingen waarmee je moeilijk kunt omgaan? Als je daarvoor openstaat, kan een Reiki behandeling je  helpen. Doordat er tijdens de behandeling diepe ontspanning ontstaat, laat je blokkades los die klachten veroorzaken. Daardoor kan de levensenergie in zowel lichaam als geest goed doorstromen en worden ballaststoffen op natuurlijke wijze afgevoerd. Het is belangrijk de dagen na de behandeling voldoende water te drinken, zodat je deze stoffen kwijtraakt. De nieuwe balans kan leiden tot emotionele heling, fysieke genezing of persoonlijke groei. Al na enkele behandelingen zou het effect merkbaar moeten zijn.

Voor reiki is, net als voor vele andere alternatieve geneeswijzen, geen wetenschappelijk bewijs. Het is dan ook nooit een vervanging van de reguliere geneeskunde. Wel wijst de praktijk uit dat reiki werkt. Kom zelf ervaren of je het een mooie aanvulling vindt!


"Mijn gedachten staan nooit stil. Toch voelde ik na de Reiki opvallend meer innerlijke rust."

Nadja (47) uit Zoetermeer


Meditaties in kleine groepen

Dankzij de warmte in de cabines van Slim Factory dalen je hartslag en bloeddruk en komen lichaam en geest automatisch tot rust. De warmte helpt je jouw aandacht bewust naar het hier en nu te brengen. In een pakket van acht meditaties leer je eenvoudige technieken om in je dagelijks leven meer focus, energie en rust te ervaren. De HOT meditatielessen zijn bedoeld voor kleine groepen van maximaal vijf deelnemers.