Tarieven 2023


Sweet Sparkle Wellnesstreatment

45 euro (60 minuten)

PINBETALING ONLY

Je wordt ontvangen met koffie/thee. Tijdens een intake maken we kennis en nemen we jouw eventuele vragen of specifieke klachten door. Daarna neem je - volledig gekleed - plaats op een comfortabele ligtafel. Het doel van de Reiki behandeling die volgt, is door middel van handoplegging balans te brengen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Ik geef een persoonlijke intentie aan de behandeling mee door de cliënt van tevoren een affirmatie te laten trekken uit een Blik op jezelf, de Just Be You Sparkle Collection. Kinderen kunnen in plaats daarvan een Eigenwijsje trekken. Affirmaties zijn positieve zinnen of uitspraken waarmee je je zelfbeeld en zelfvertrouwen een boost kunt geven. De werking van de behandeling wordt bekrachtigd als de cliënt thuis een paar keer per dag de affirmatie blijft herhalen (het liefst hardop). Zo herprogrammeer je je onderbewustzijn. Het is heel goed dit zo'n tien dagen achter elkaar te doen. Zo neem je er ruim de tijd voor om de kracht van de zin te voelen, te ervaren en eigen te maken. En wordt de affirmatie een nieuwe, positieve overtuiging over jezelf. En dat is goud waard.


Crystal Relaxation Powertreatment

60 euro (90 minuten)

PINBETALING ONLY

Deze behandeling combineert de krachtige werking van Reiki met die van edelstenen. Je wordt ontvangen met koffie/thee. Tijdens een intake maken we kennis en nemen we jouw eventuele vragen of specifieke klachten door. Daarna neem je - volledig gekleed - plaats op een comfortabele ligtafel. Het doel van de Reiki behandeling die volgt, is door middel van handoplegging balans te brengen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Ik geef een persoonlijke intentie aan de behandeling mee door de cliënt van tevoren intuïtief een kaart te laten trekken uit de card deck Edelstenen & Beschermengelen van Margaret Ann Lembo. De boodschappen van deze kaartset zijn bedoeld om je te helpen meer bewust te worden van jezelf. Je krijgt de edelsteen die je uitkoos mee naar huis om het effect van de behandeling thuis te bekrachtigen. Bijvoorbeeld door de steen bij je te dragen of een goede plek in je woonkamer, slaapkamer of  werkplek te geven. Uiteraard krijg je informatie over eigenschappen en werking van de steen mee zodat je het later nog eens rustig kunt nalezen.


Colourful You Program

220 euro (4 sessies van 90 minuten)

PINBETALING ONLY

Wil je niet alleen profiteren van een op zichzelf staande wellnesservaring voor lichaam en geest, maar écht aan de slag gaan met jezelf? Dan is dit programma iets voor jou. We bespreken in een intake wat je wilt bereiken en evalueren tussentijds en na afloop de opbrengst. Mogelijke thema's zijn: vitaliteit, communicatie, zelfvertrouwen, zelfzorg, liefde, daadkracht en creativiteit. De vier Reiki-behandelingen in dit programma zullen jou helpen meer in je eigen kracht te komen. Je krijgt aanvullend een kristallenset van 7 edelstenen kado, die jou in jouw groeiproces ondersteunen. Afhankelijk van hoe jij op de behandelingen reageert, kun je wekelijks, om de twee weken of eens per maand een treatment plannen. 


HOT Meditatie

149,00 euro (8 lessen van 45 minuten)

VOORAF MET PINBETALING VOLDOEN

Dit pakket bestaat uit 8 sessies van 45 minuten in de hot cabin van Slim Factory. De sessies vinden eens per week op vrijdag (19.15 uur) of zondag (10.30 uur) plaats, met uitzondering van de herfstvakantie (vrijdag 28/10 en zondag 30/10). Dan is er geen les. De lesdata zijn vrijdags: 7 okt, 14 okt, 21 okt, 4 nov, 11 nov, 18 nov, 25 nov en 2 dec. De lesdata zijn zondags: 9 okt, 16 okt, 23 okt, 6 nov, 13 nov, 20 nov, 27 nov en 4 december. Er is ruimte voor maximaal 5 deelnemers, dus meld je snel aan.


Wonderful Tarot Insight

35 euro (60 minuten)

PINBETALING ONLY

De aanleiding voor een kaartlegging met de Elfentarot van Doreen Virtue en Radleigh Valentine is heel persoonlijk. Misschien overweeg je een verandering van baan? Of twijfel je over een relatie? Heb je vragen over je gezondheid of over een geldkwestie? De kaarten voorspellen niet zo zeer je toekomst, die bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Een kaartlegging biedt een nieuw perspectief op jouw levensvraag en dat kan tot verfrissende inzichten leiden! Je kunt kiezen voor een persoonlijk gesprek, een online reading (via Google Meet) of voor een kaartlezing per e-mail.


Bloesemremedies op maat

45 euro (60 minuten)

PINBETALING ONLY

Bloesemtherapie - zonder recept verkrijgbaar als voedingssupplement - is een 100 procent natuurlijke behandeling die je ondersteunt om de specifieke uitdagingen in jouw leven op een bewuste en evenwichtige manier tegemoet te treden. Tijdens een persoonlijk consult bepalen we welke van de 38 verschillende bloesemremedies van dr. Edward Bach jou het beste ondersteunen bij jouw hulpvraag en persoonlijkheid. Het effect van jouw mix probeer je gedurende een maand uit. Een volgend flesje kun je eventueel bijbestellen voor 4,50 euro. Het is aan te raden om na verloop van tijd een tweede consult af te spreken om jouw ervaring te evalueren en de mix - indien nodig - aan te passen. Je kunt op ieder moment ervoor kiezen om de remedie niet meer in te nemen.


Namasté Coaching & Welzijn

CAT en GAT gecertificeerd

Dijkmanschans 188 @SlimFactory in Zoetermeer